EN
Logo Huisartsenpraktijk Kastelenbuurt
smartphone
020-6420222
info@huisartsenkastelenbuurt.nl
placeholder
Brittenburg 1
1082 BS Amsterdam
clock
Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:00
Gesloten 12:00 - 13:00
15 januari 2024

Nieuwe huisarts in praktijk Kastelenbuurt

Huisartsenpraktijk Kastelenbuurt heeft een nieuwe huisarts die Sandra Verhagen zal vervangen. Werkdagen woensdag en vrijdag. Graag wil ik mij even aan u voorstellen.

Mijn naam is Philip Greggers-Peusch. Ik groeide op in de stad Frankfurt a.M. in Duitsland. Op mijn 11e verhuisde ik naar Nederland. Als klein jongetje raakte ik gefascineerd door de wondere wereld van het menselijk lichaam. Na mijn middelbare school in Haarlem, ging ik in Amsterdam Geneeskunde studeren. Tijdens mijn studie werkte ik bij de Thuiszorg in de Jordaan. Ik denk met groot plezier terug aan deze tijd. Naast de studie had ik het voorrecht om mensen thuis te helpen terwijl zij mij hun levensverhalen vertelden. Na mijn studie Geneeskunde deed ik ervaring op als arts-assistent bij de Gynaecologie in het Flevoziekenhuis en op de Spoedeisende hulp in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag.

In 2014 begon ik de specialisatie Huisartsgeneeskunde in het AMC in Amsterdam. Sinds 2017 ben ik huisarts. Ik heb als waarnemend huisarts in verschillende steden gewerkt (Almere, Zaandam, Purmerend, Amsterdam, Aalsmeer, Heemskerk). Sinds september dit jaar ben ik gaan werken voor Huisartsenpraktijk Kastelenbuurt.

Mijn vader had een lijfspreuk: “Wie belangstelling heeft, speurt na”. Dit is waar het voor mij om gaat als huisarts. Belangstelling hebben voor u en naar u luisteren. Samen tot de kern van het probleem komen zodat ik u een passend advies kan geven of een juiste behandeling kan starten. Belangstelling hebben voor nieuwe medische ontwikkelingen, omdat mijn vak altijd verandert. Hier zet ik mij elke dag voor in.

philip.jpg

Overige nieuwsberichten

Contactgegevens

Huisartsenpraktijk Kastelenbuurt
Brittenburg 1
1082 BS Amsterdam
Tel: 020-6420222
Fax: 020-6464857

Menu

Via Thuisarts.nl

    Bel ons