EN
Logo Huisartsenpraktijk Kastelenbuurt
smartphone
020-6420222
info@huisartsenkastelenbuurt.nl
placeholder
Brittenburg 1
1082 BS Amsterdam
clock
Maandag - Vrijdag 08:00 - 17:00
Gesloten 12:00 - 13:00

Wetenschappelijk onderzoek

Als huisartsenpraktijk zijn wij aangesloten bij het Academisch Netwerk Huisartsgeneeskunde Amsterdam UMC (ANHA). In dit netwerk werken wij samen met huisartsen, onderzoekers en docenten aan wetenschappelijk onderzoek en aan vernieuwing van zorg en medisch onderwijs. Dit vinden wij belangrijk: het vergroot onze kennis en het helpt de huisartsgeneeskundige zorg verder te verbeteren.

Wat betekent dit voor u?

Deelname van onze praktijk aan het ANHA betekent dat gegevens over de geleverde zorg aan onze patiënten op anonieme basis worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek en voor verbetering van de kwaliteit van de zorg. Ook kan het voorkomen dat wij onze patiënten vrijblijvend uitnodigen voor deelname aan een wetenschappelijk onderzoek in het ANHA.

Privacy

Uw privacy staat daarbij voorop. Daarom worden er geen gegevens zoals naam, adres of Burgerservicenummer verzameld. In de resultaten van het wetenschappelijk onderzoek is daardoor nooit te zien van welke patiënten gegevens zijn gebruikt. Mocht u toch bezwaar hebben tegen het gebruik van uw zorggegevens, geef dit dan door aan uw huisarts.

Meer weten?

Vraag ernaar bij uw huisarts of kijk op de website www.vumc.nl/anh


← Terug naar Praktijkinformatie

Contactgegevens

Huisartsenpraktijk Kastelenbuurt
Brittenburg 1
1082 BS Amsterdam
Tel: 020-6420222
Fax: 020-6464857

Menu

Via Thuisarts.nl

    Bel ons